Bună,
Sunt Cristina Duca.

Activez in acest frumos domeniu de 9 ani, iar de 5 ani imi impartasesc toate cunostintele prin prisma cursurilor sustinute in cadrul Academiei “Cristina Albu Academy” ,unde pana acum am instruit peste 1000 de cursante atat din toate colturile tarii, cat si din toate colturile lumii.

Am stiut mereu ca imi doresc sa aduc schimbare si valoare in viata oamenilor pe care ii intalnesc, tocmai de aceea, mi-am dorit sa devin “mentor “.

Scopul meu in postura de trainer este sa răspund tuturor intrebarilor tale inainte sa le primesc, sa te ajut sa devii cea mai buna varianta a ta si sa te autodepasesti.

Nu promit ca va fi usor, insa promit sa iti supraveghez atent fiecare pas si sa te ajut sa iti corectezi fiecare greseala !

De-a lungul timpului, am invatat ca cel mai important lucru este sa faci totul “ca la carte” chiar si atunci cand nimeni nu vede si ca este nevoie de 10% talent si 90% munca in acest domeniu!

Asadar, daca iti doresti sa “Lucrezi pentru ceea ce vei deveni, nu pentru ceea ce vei aduna” te astept cu drag pentru a te indruma sa iti invingi toate fricile, sa scapi de toate convingerile si sa treci la urmatorul nivel !

Dorești să evoluezi alături de mine?

Descoperă cursurile academiei noastre și beneficiază de experiență, profesionalism și performanță.