Cristina Albu Academy

Cristina Albu Academy a pornit de la un obiectiv bine inradacinat in mintea mea. Obiectivul fiind sa imi intemeiez o echipa de suflet, o echipa de formatori profesionisti care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine, atat ca si caracter, cat si ca “vibe”.

Cand ma gandesc la echipa, ma gandesc la familie. Mi-am droit sa merg la serivciu ca si cand as merge acasa si asta se intampla.

Cum am început?

Scoala a fost infiintata in 2018, iar de atunci am schimbat 3 locatii. Cea mai mare amploare a avut loc la inceputul anului 2021, cand am dobandit autorizarea pentru a elibera diplome acreditate ANC. Ne-au trecut pragul peste 500 de cursante doar in anul 2021 si astfel a luat amploare dorinta de a forma o academie cu mai multri traineri.

Cererile erau foarte mari si mi-am dorit sa primesc toate cursantele care vor sa treacă prin tehnica mea, asa ca am pregatit cei mai devotati formatori din domeniu. Am ales fetele pe care le-am simtit cel mai aproape de stilul meu de lucru, fetele care au absorbit toata infromatia de la mine, integral.

De la stilul de predare, explicatii si exemple, pana la manuirea instrumentelor, materialelor si aparaturii. Sunt convinsa ca vor scoate la suprafata tot ceea ce este mai bun din fiecare persoana.

De ce să ne alegi pe noi?

Am conceput pentru voi cel mai simplu mod de invatare. Avem structurate modulele in asa fel incat sa treceti treptat de la o etapa la alta, pentru a ajunge la cel mai inalt nivel in acest domeniu.

Avem cursurile de baza nivel 1 si 2 care necesita o perioada de practica de 3-5 luni intre ele, cursuri care va vor da startul ideal si va vor propulsa in mediul tehnicienilor de calitate.

Ulterior pentru a deveni un technician de top, am conceput cursurile de specializare si perfectionare. Cursuri intense, unde se lucreaza in jur de 12h pe zi. Acestea te vor pregati pentru cea mai buna versiune a ta si iti vor da increderea necesara ca sa iti setezi obiective inalte.

Mai exact, poti ajunge sa iti creezi propria academie urmand cursul sustinut de mine pentru deveni “Formator Acreditat ANC”.

Pentru mai multe detalii privind cursurile mentionate mai sus, accesati pagina “Despre Cursuri”.