Bună,
Sunt Țăvîrlău Andreea.

Am 27 de ani si sunt trainer al academiei “CRISTINA ALBU ACADEMY”.

Pasiunea mea pentru acest domeniu a inceput in anul 2018, cand aveam deja un job stabil. Mi am dat seama ca imi doresc sa evoluez in acest domeniu in momentul in care am ramas doar cu aceasta pasiune, lasand job ul deoparte.

In anul 2020 am participat la cursul susținut de Cristina Albu, primul si singurul pana in anul 2021 cand am fost aleasa sa ii fiu asistenta si sa merg mai departe pe drumul acesta, alaturi de ea.

Din acel moment viata mea s-a schimbat, am inceput sa iubesc sa cunosc oameni, sa le transmit informația in cel mai bun mod posibil, dar si sa ii fac sa isi depășească limitele. Asistam la fiecare curs susținut de Cristina, si odata cu ea, evoluam si eu, punând tot sufletul in ceea ce faceam pentru cursantele sale .

Ulterior am ajuns sa fiu asistenta tuturor trainerilor din academie, respectiv, asistam săptămânal la fiecare curs sustiunt de colegele mele, dar bineinteles si alaturi de mentorul meu Cristina Albu.

Participând la cursul Nail Instructor – 2021/2022, acumulând foarte multa informație teoretica, dar si practica in aceasta perioada de timp, in anul 2023 a avut loc cea mai mare schimbare si anume sa devin trainer al acestei academii.

Cu aceasta ocazie, te astept cu drag sa faci primul pas alaturi de mine in acest domeniu si ajungi la urmatorul nivel.

Iti voi raspunde la toate intrebarile pe care le ai si iti voi oferi toata informația de care ai nevoie.

Nu-ți fie teama, sunt aici sa te indrum catre cea mai buna versiune a ta, sa te ajut sa te autodepășești si bineinteles, sa iti corectezi toate greselile. Si nu in ultimul rand sa contribui la dezvoltarea ta atat profesională, cat si personala.

“ Astazi esti mai buna decat ieri, iar maine vei fi mai buna decat ai fost astazi”

Dorești să evoluezi alături de mine?

Descoperă cursurile academiei noastre și beneficiază de experiență, profesionalism și performanță.
Prețul inițial a fost: 3,000lei.Prețul curent este: 2,600lei.
Prețul inițial a fost: 3,200lei.Prețul curent este: 2,800lei.