Bună,
Sunt Cristina Albu.

Trainer fondator al academiei ce imi poarta numele, unde scoatem de pe bancile scolii atat tehnicieni de top, cu diplome autorizate de ministerul muncii, cat si traineri formatori ai acestui domeniu, autorizati de asemenea de ministerul muncii.

Cu o experiența de 8 ani in domeniu, mi-am dorit sa ating cel mai înalt nivel, iar acest lucru sa fie recunoscut internațional.
Prin multă pasiune și devotament, am obținut 3 premii Grand-Prix, participând la competițiile care au avut loc in Ukraina, Cyprus și Las Vegas.
De asemenea, in anul 2020, am fost premiata in cadrul galei “I-Succes” pentru cea mai buna academie de unghii din România.

Pana in prezent am format 48 de traineri din diferite orase si țări, de care sunt tare mandra, traineri care si-au deschis propria lor academie si se bucura de un real succes in domeniu.
Motto-ul care ma inspira in profesia de mentor este: “Menirea unui profesor nu este sa creeze elevi asemeni imaginii lui, ci sa ajute elevii sa își creeze propria lor imagine.”
Pe acest principiu am format 4 traineri ce predau cursuri in cadrul scolii, traineri asupra cărora mi-am lăsat amprenta si le-am insuflat aceeași pasiune de a împărtăși cunoștințele si experiența lor, tuturor cursantelor care își doresc sa se inițieze sau sa evolueze in acest domeniu.

Fiecare trainer din aceasta scoala este unic, are amprenta proprie, asadar te invit sa le citesti descrierile sa vezi exact lângă cine te potrivești. Sunt sigura ca vei avea o experienta de neuitat.

Dorești să evoluezi alături de mine?

Descoperă cursurile academiei noastre și beneficiază de experiență, profesionalism și performanță.